Descripció

Mas Can Puig de Fuirosos
Una casa rural especialitzada en turisme de salut i retirs.

Mas Can Puig es una casa de pagès del segle XIV situada en la “vall de Fuirosos” (Parc Natural del Montnegre-Corredor), província de Barcelona entre Sant Celoni i Hostalric. A 50 minuts de Barcelona, 30 minuts de Girona i 30 minuts de les platges del Maresme i de la Costa Brava.

Estem envoltats de roures, feixes, pins, plataners, alzines i oms, entre d’altres. La casa té 25 hectàrees de boscos propis, meravellosos per fer excursions a peu o BTT gaudint d’una extraordinària pau i un desitjat silenci.

La restauració es va fer per garantir comoditat i benestar als nostres hostes. Tenim 7 habitacions molt àmplies amb bany, espais comuns i menjador gran, sala d’estar amb llar de foc, sala de teràpies manuals, sala gran per seminaris o formacions molt ben equipada, biblioteca, dvdteca, espais exteriors i interiors amplis i una petita granja d’animals.

Oferim estades individuals, per parelles, grups d’amics i families, grups de treball personal i organitzem trobades de creixement personal per tots els públics. També oferim vacances alternatives i saludables a l’estiu.

“Si vens al Mas Can Puig de Fuirosos hi trobaràs connexió amb la natura, animals de granja, confort, gastronomía mixte o vegetariana, bon tracte, pau i silenci, respecte i bona companyia.”

“Aquí podràs compartir, ser escoltat, aprendre, descansar i sentir el teu esperit.”